top of page
  • Foto van schrijverCommissie d'r Bie

Zwinstedenloop 2014


Op zondag 16 maart was er de Zwinstedenloop en wij , Mieke en Tilly van de commissie D'r Bie, waren uitgenodigd . Niet zomaar , maar als V I P . Waarom?


Tijdens de prijsuitreiking zouden wij een cheque aangeboden krijgen. Het was een heerlijke mooie dag met veel deelnemers op iedere afstand. Wij mochten op het bordes van het Belfort meemaken hoe bij het startschot de grote groepen in beweging werden gezet. Vooral bij de halve marathon was dat fascinerend . Er was een korte beginronde door Sluis . Dat hield in dat de laatste lopers vertrokken en de eerste snelle wedstrijdlopers zich al weer aandienden bij het Belfort voor hun verdere tocht.. Prachtig gezicht die deinende menigte. De finish was ook een verhaal op zich . Sommigen waren zo vermoeid dat ze op adem moesten komen en steunend aan het afzethek uit moesten hijgen . Sommigen of ze zomaar een eindje hadden gewandeld .

De prijsuitreiking was in “De Keure” en daar kregen wij onze cheque van 760 euro van Willy Schram namens de organisatie van de Zwinstedenloop Wat een prachtig bedrag, daar kunnen we weer veel activiteiten van bekostigen. Dank je wel voor deze dag en natuurlijk voor de mooie cheque.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page