top of page
  • Foto van schrijverCommissie d'r Bie

Vriendenkring een avondje uit!

Dat was spannend de Vriendenkring ging een avondje uit. Een avondje uit betekende in dit geval : Uit eten in Oostburg en Bowlen in Sluis.

Alle vrienden en vrijwilligers waren op tijd aanwezig op de afgesproken plek. Er was gereserveerd dus ze moesten niet bang zijn dat er geen plaats voor hen was.


Nadat jassen uit gedaan waren kreeg iedereen kreeg de menukaart of deelden de kaart. Het was wel even spannend want de keuze was wel erg groot. Werd  het  frietjes met sate, hamburger, kroket of frikandellen .Nadat de keuze gemaakt was, dronk men nog wat. Het wachten op het bestelde duurde gelukkig niet lang en het werd een  heerlijke, gezellige  en vrolijke maaltijd, waar zelfs extra frietjes  bij werden aangerukt.

Maar we moesten verder, dus toen iedereen klaar was gingen we op pad naar Sluis.


Ondertussen was het al goed donker geworden toen we in Sluis aankwamen. Nadat we ons bij de  receptie hadden  aangemeld , konden we op drie banen gaan beginnen. Maar voor dat je gaat bowlen moet je eerst even de bowlingschoenen aan. Dat was even een gepas en gezoek. Gelukkig zijn het allemaal wel het zelfde modelschoenen zodat je weet welke je aan moet doen. Niet die gewone schoenen van een ander. 


Wat werd er geworpen met die zware ballen, soms gingen ze recht op de kegels af, maar soms ook de goot in. Je moet daar  toch wel kracht voor hebben.

Een lekker muziekje een drankje de sfeer zat er goed in. Helemaal toen er strikes geworpen werden.

Maar ook helaas kwam aan deze fijne avond een einde. Moe maar voldaan keerden we weer terug naar de afgesproken plek.


Bij het afscheid werd de vraag gesteld,  wat gaan we  de volgende keer doen, en wanneer is het ook alweer.

Ja op stap met de vriendenkring is leuk. Voor de vrienden maar zeker ook voor de vrijwilligers . 

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page