top of page
  • Foto van schrijverCommissie d'r Bie

Golfmiddag bij 'De Brugse Vaart'

Een golfmiddag die toch niet in het water viel.

Zaterdag 22 september waren de weergoden even van slag . Was het in de week daarvoor stralend en warm weer zaterdag 22 september gingen de hemelsluizen open.


Terwijl de vrienden van de vriendenkring van Commissie D'r Bie en de jongere deelnemers van Commissie d’r Bie zich verzamelden op de parking van het golfterrein De Brugse Vaert  van familie Vos was het nog droog.  De vrienden waren weer uitgenodigd om een middag te komen golfen . Er werd over het weer gesproken , de lucht was grijs en het waaide flink.  Het zal wel droog blijven hoor sprak men elkaar bemoedigend toe. Helaas toen men het  golfterrein op liep , begon het langzaam te regenen.


Wat nu, eerst maar eens wat drinken misschien is het maar een plaatselijke bui. Nadat iedereen voorzien was van een drankje mocht een van de vrienden een mooie bos bloemen overhandigen aan mevrouw de Vos . Want wat is het toch een feest om uitgenodigd te worden om een middagje te komen golfen .


Daar de regen maar bleef aanhouden werd besloten om maar eerst de pannenkoeken te eten. Dit was  anders  de afsluiting. (Ja we worden al velen jaren uit genodigd, en eigenlijk is de golfmiddag  iedere keer  weer de start van een nieuw seizoen  samen uit met de vriendenkring )  Er werd  besloten ,  eerst pannenkoeken en dan  daarna golfen. De vrienden lieten de pannenkoeken  – lekker met bruine suiker-  goed smaken . Er werd vergeten  dat het buiten niet zulk mooi weer was.

Gelukkig  was de regen opgehouden maar helaas het gras was wel erg nat geworden. Niet zo geschikt om dan te gaan golfen. Maar je kon er natuurlijk wel met een golfkar over rijden.

Er werden groepjes gemaakt en de vrienden gingen als echte golfers het terrein verkennen in de golfkar. Men moest wel even op zijn beurt wachten maar dat was niet erg ,binnen was het ook gezellig met elkaar. Dat de golfkar tour weer speciaal was bleek wel uit de reacties .


“We gingen hard joh , we zijn helemaal daar geweest”.  De blije gezichten vertelden nog veel

meer. Een paar hadden geluk ze konden een tweede rit maken.

Ondertussen tikte de klok door en was het tijd om weer afscheid te nemen van de familie de Vos die ondanks dat het weer niet mee werkte de vriendenkring weer een onvergetelijke middag bezorgde.


Met elkaar een middag weg ,en waar het eerst leek of die in het water zou vallen, werd het een prachtige vriendenmiddag . Met pannenkoeken een rit in de golfkar  en gezellig met elkaar  uit .


Dank je wel familie de Vos van Golfclub Brugse Vaart .17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page