top of page
  • Foto van schrijverCommissie d'r Bie

Ben Scherbeijn familiedag

Familiedag zaterdag 19 september 2015 in de Morelleput te Nieuwvliet.


Rond kwart voor 2 kwamen de eerste kinderen met hun ouders het zonnige terrein op van de Morelleput. Best spannend, weer eens iets anders dan gaan zwemmen of sporten.

De dames Ria en Rita stonden klaar met de gesneden taarten en koffie/thee of fris.


Om half 3 was iedereen er en werd de middag geopend door Mieke. Imke vertelde daarna wat iedereen kon gaan doen. Er waren 4 workshops, paardrijden, verzorgd door de vrijwilligers van Manege Smiro, voetbal/sport begeleid door Patrick, Jeroen, en Nathalie, schilderen met Martine en koken met Mieke.


Iedereen ging enthousiast aan het werk. De ballen vlogen overal naar toe, iedereen had plezier, de schilderijen kwamen tot stand, de koekjes werden heerlijk bruin gebakken en de paarden draaiden hun rondjes met hun genietende berijders.

Na een uurtje werken, even rust met wat drinken en snoeperijen. Daarna weer een uur workshop. Sommigen hadden het zo leuk gevonden, dat ze nogmaals meededen met dezelfde workshop.


Ondertussen maakten de ouders, en de vrijwilligers volop contact met elkaar, er werden veel ervaringen uitgewisseld en gedeeld.

Rond 5 uur een aperitiefje en wat napraten en opruimen.


Om kwart voor 6 stond de heerlijke BBQ van Smaak IJzendijke gereed, en kon iedereen zijn bord vol scheppen met lekkere salades en stukjes vlees. Ook het vegetarische eten kwam goed aan bod. Dennis bakte alles heerlijk en Ria en Rita hielpen bij het opscheppen. Sommigen gingen wel 3 keer, zo lekker vonden ze het.


Ondertussen bouwde Tijl Damen een heel podium op voor zijn voorstelling. Rond half 7 had iedereen genoeg gegeten en begon Tijl met zijn liedjes, waarbij iedereen leuk mee deed. Hij haalde verschillende keren “vrijwilligers” uit de zaal die zich vol overgave storten in de voorstelling, de confetti vloog heerlijk rond.

Op het eind, in de polonaise naar buiten waar Bram van Ice Art klaar stond met voor iedereen een ijsje naar keuze.

Om 8 uur werd deze geweldige familiedag afgesloten en toog iedereen moe en voldaan huiswaarts met prachtige herinneringen.

Kortom een dag met een gouden rand.
Foto's zijn te bekijken in het fotoalbum Algemeen.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page